Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Sünnet Şölenimiz Renkli Görüntülere Sahne Oldu

2 gün önce

Sünnet Şölenimiz Renkli Görüntülere Sahne Oldu

 

Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde her yıl düzenlediğimiz sünnet şöleni, bu yıl 50 çocuğumuzun sünnet ettirilmesiyle coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Kapuz Plajı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplu sünnet şölenine, Belediye Başkanımız Sn.Tahsin Erdem’in yanı sıra birçok önemli isim katıldı.

Şölene; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, ZBEÜ Başhekim Yardımcıları Emrah Keskin, Ayşe Semra Demir Akça, Duygu Erdem, Şükran Koca, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, aileler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, sünnet şöleninde yaptığı konuşmada, çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğunu paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi:

"Sünnet edilen çocuklarımıza geçmiş olsun diyor, vatana millete hayırlı evlatlar olmalarını temenni ediyorum. Allah damatlıklarını da göstersin inşallah. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Şölene katılan çocuklar, onlar için hazırlanan etkinliklerle keyifli anlar yaşarken, unutulmaz bir gün geçirdiler. Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, çocuklar ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirirken, aileler Başkanımıza teşekkürlerini ilettiler.